ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελ Αραμπί και Χασάν δεν μπορούν να γυρίσουν στην Ελλάδα!

Σε καραντίνα, ο πρώτος στο Καμερούν, ο δεύτερος στην Αίγυπτο. Το μεσημέρι έγινε γνωστό πώς ο Αχμέντ Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα, μαθεύτηκε η είδηση πώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι επίσης θετικός. Οι δύο επιθετικοί του Ολυμπιακού είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα και θα χάσουν τα προσεχή ματς που θα δώσουν οι νταμπλούχοι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, εκτός από το γεγονός πώς αμφότεροι νοσούν, είναι η επιστροφή τους στην Ελλάδα. Ο μεν Χασάν είναι στην πατρίδα του, σε καραντίνα. Σε ό,τι αφορά τον Ελ Αραμπί, βρίσκεται στο Καμερούν μαζί με τον γιατρό της εθνική του ομάδας.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πώς κανείς εκ των δύο δεν μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Επειδή είναι θετικοί στον κορωνοϊό, δεν μπορούν να «πετάξουν» για να επιστρέψουν στην Αθήνα. Θα χρειαστεί να μείνουν σε καραντίνα για μερικές ημέρες, ωσότου κάνουν τα νέα τεστ. Αν αυτά βγουν αρνητικά, θα μπορέσουν να μπουν στο αεροπλάνο για να γυρίσουν. Διαφορετικά θα παραταθεί το διάστημα της απουσίας από τη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button