ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Έκτος ο Καλομοίρης στον Μαραθώνιο

Αξιομνημόνευτη ήταν η παρουσία του αθλητή του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου.

 

 

Ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας έλαβε χώρα την Κυριακή και φυσικά αναφερόμαστε στον 35ο Μαραθώνιο, με την συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από κάθε γωνια του πλανήτη.

Μάλιστα, παράλληλα με την διεξαγωγή του, πραγματοποιήθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου. Άθλημα στο οποίο ο Μιχάλης Καλομοίρης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό.

Η εμφάνιση του αθλητή του Θρύλου ήταν εξαιρετική, αφού παρά τις αντίξοες συνθήκες κατέλαβε την τιμητική έκτη θέση

Επίδοση, η οποία χάρισε στον Ολυμπιακό 7 πόντους στην ειδική βαθμολογία, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Ανοιχτού Στίβου.

Με αφορμή την παρουσία του ο  Μιχάλης Καλομοίρης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που άλλη μια φορά κατάφερα να τερματίσω και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Παρότι είναι περίοδος προετοιμασίας και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν πάρα πολύ είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Η έφορος του τμήματος Στίβου, Στέλλα Νικολαϊδου συνεχάρη τον αθλητή για την επίδοσή του τονίζοντας τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού γιατι κατάφερε μέσα απο τόσο άσχημες καιρικές συνθήκες να τερματίσει».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button