ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Έκτος ο Χρήστου στο Βερολίνο

Στη «μάχη» των αγώνων της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου έπεσε το Σάββατο ο Απόστολος Χρήστου. Μιας και ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού είναι αυτό το διήμερο στο Βερολίνο. Σήμερα πήρε μέρος στον αγώνα των 50 μέτρων ύπτιο, ενώ την Κυριακή θα συμμετάσχει στον αντίστοιχο των 100 μέτρων ύπτιο. Έκτος ο Χρήστου στο Βερολίνο.

Η παρουσία του Χρήστου στο Βερολίνο

Αν και η αρχή έγινε στη γερμανική πόλη, ο πρωταθλητής Ευρώπης του Θρύλου θα πάρει μέρος και στα επόμενα κολυμβητικά μίτινγκ της σειράς του World Cup. Καταρχάς στην Αθήνα (13-15/10) και στη συνέχεια στη Βουδαπέστη (20-22/10). Βέβαια, στον αγώνα στην Ελλάδα θα επιδιώξει να κάνει πιο δυνατό αγώνα, με καλύτερο χρόνο. Ειδικότερα, το Σάββατο στο Βερολίνο τερμάτισε στην 6η θέση, στον τελικό των 50μ. ύπτιο. Πιο συγκεκριμένα με χρόνο 25.26.

Επιπλέον, στον πρώτο αγώνα της σειράς του World Cup, ο πρωταθλητής Ευρώπης είχε προκριθεί στον τελικό με επίδοση 25.39. Ακόμη, νικητής ήταν ο Αμερικανός Μάικλ Άντριου σε 24.47 (σ.σ.: 24.40 είναι το ρεκόρ αγώνων του Ρώσου Βλάντιμιρ Μοροζόφ από το 2019). Επιπρόσθετα, στο βάθρο ανέβηκαν ο Αυστραλός, Άισακ Κούπερ σε 24.59 και ο Πολωνός, Κσάβερι Μασιούκ με 25.09, αντίστοιχα. Την Κυριακή ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα ύπτιο. Έκτος ο Χρήστου στο Βερολίνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button