Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός με ίωση και ο Σούλης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Κίνδυνος αναβολής του επερχόμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό εγκυμονεί στους Ηπειρώτες, δεδομένου ότι ο νεαρός τερματοφύλακας απουσίαζε με ίωση από τη σημερινή προπόνηση.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΑΣ Γιάννινα, ενόψει της επερχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
Κάθε μέρα που περνάει όλο και κάποιο νεότερο πρόβλημα προκύπτει για τον τεχνικό Ηρακλή Μεταξά … Κάτι που καθιστά το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα του με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, υπαρκτό.
Στη σημερινή προπόνηση εκτός του Περέα, απουσίαζε και ο νεαρός τερματοφύλακας Βασίλης Σούλης, και αυτός με ίωση. Βάσει του νέου πρωτοκόλλου ένα παιχνίδι αναβάλλεται όταν μια ομάδα δεν μπορεί να δηλώσει δύο επαγγελματίες τερματοφύλακες, εάν έχει συνολικά τέσσερις και, στην περίπτωση που έχει τρεις επαγγελματίες, εάν δεν μπορεί να δηλώσει έναν.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δηλωμένους στο ρόστερ τους τρεις επαγγελματίες τερματοφύλακες. Μετά την σημερινή εξέλιξη διαθέσιμος είναι μόνο ο νεαρός Αθανασίου ο οποίος προ ημερών επέστρεψε στις προπονήσεις. Εάν λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες υπάρξει πρόβλημα και με τον νεαρό τότε, το ματς αναβάλλεται.

Να υπογραμμίσουμε , ότι στο νέο πρωτόκολλο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η μη δήλωση ενός τερματοφύλακα μπορεί να γίνει είτε λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας και όχι μόνο λόγω κορωνοϊού για να αναβληθεί ένα ματς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button