ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτίθεστε και την πληρώνει το Μπασκετάκι

Θα θυμάστε όλοι τον  πρώην αντιπρόεδρο του Εδεσσαικού, κο Μάτσιο,  στις επικές δηλώσεις που έχουν  γίνει Viral  και ακόμα και τώρα γελάμε μαζί τους. Κάπως έτσι, είναι και η κατάσταση στο Ελληνικό μπασκετ. Μου είπαν, τους είπαμε ,μα ο άλλος είπε και πάει λέγοντας.

Κύριε Βασιλειάδη,Κύριε Βασιλακόπουλε,Κύριε Συμεωνίδη. Μία παράκληση.Συννενοηθείτε ρε παιδιά μεταξύ σας για το τι ίσχυει και μην μπερδεύεστε. Μην μπλέκεστε μεταξύ σας και στο τέλος τα κάνετε μπάχαλο. Βγαίνει ο Βασιλειάδης και σαν Νέος Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του. Καλεί την ΕΟΚ να ασχοληθεί με τις “σκιές” στο μπάσκετ. Είναι κάτι σαν τον άνθρωπο-σκιά φαίνεται στο “Καλημέρα Ζωή του Φώσκολου, οι …σκιές που υπάρχουν στο Ελληνικό μπασκετ. Για το ποδόσφαιρο ,όμως, η Πολιτεία είχε αλλάξει σε τελικό Κυπελλου Ελλάδας μέχρι και τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου..

Μετά έρχεται ο Βασιλακόπουλος που δεν θέλει ξένους διαιτητές αλλά δεν μπορεί και να επέμβει κιόλας  στην ΚΕΔ η οποία είναι υπεύθυνη για τον ορισμό των διαιτητών. Ταυτόχρονα όμως είναι ικανοποιημένος από τους Ελληνες διαιτητές.  Προφανώς κάνει τον …κουφό στις φωνές όχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων.

Για την ΚΕΔ τι να πούμε…Περιμένουμε να βγάλει καμιά απάντηση, με τη σειρά της για το τι ισχύει.

Και βέβαια,απο την άλλη βγαίνουν και οι διάφοροι να υπεραπιστούν τα καλώς καμωμένα της Ελληνικής διαιτησίας και για όλα φταίει αυτός ο  κακός Ολυμπιακός και οι κακοί Αγγελόπουλοι που βαρέθηκαν πλέον να βλέπουν  όλη αυτή την αδικία εις βάρος και πολύ αργά αποφάσισαν να κάνουν κάτι να σπάζσει αυτό το απόστημα που υπαρχει στο Ελληνικό μπασκετ.

Είναι πραγματικά τραγικό να υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τι γίνεται και κάνουν τους  ανήξερους σφυρίζοντας αδιάφορα και καλύπτοντας όλα αυτά τα τραγικά πράγματα που ζούμε στο μπάσκετ..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button