ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτέθηκαν από Κάιπερς και Παπαπέτρου!(pics)

Ο Ολλανδός έχει κάνει κίνηση με το χέρι στον Φορτούνη να επιστρέψει στο ματς, ενώ και ο 4ος διαιτητής του επέτρεψε να μπει.

Μάλλον έχουν συνηθίσει με τους Έλληνες διαιτητές και όσα γίνονταν την τελευταία τριετία. Κι αυτό τους έχει κάνει να μην μπορούν να δεχθούν το πώς παίζεται το ποδόσφαιρο. Όπως έγινε στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού. Διαμαρτυρίες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Κώστα Φορτούνη. Πώς δεν μπήκε ορθά, ξανά στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ήταν εκτός γιατί του είχαν παρασχεθεί λίγο νωρίτερα οι πρώτες βοήθειες!

Διαμαρτυρίες για… γέλια! Με τον Καρυπίδη να την «πέφτει» στον Κάιπερς και να του φωνάζει «Πρέπει να ντρέπεσαι!» για τη φάση. Κι όλα αυτά γιατί; Διότι παραπονέθηκαν πώς ο Φορτούνης δεν μπήκε σωστά στο γήπεδο, πριν κλέψει την μπάλα από τον Γιαννούλη. Έτσι ξεκίνησε η φάση για το δεύτερο γκολ από τον Μαντί Καμαρά. Αλλά δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει ακριβώς!

Αφενός ο Κάιπερς, και φαίνεται σε ένα ριπλέι που έδειξε η Cosmote, έχει κάνει κίνηση προς το σημείο που ήταν ο Φορτούνης για να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, ο 4ος διαιτητής του ματς ο Παπαπέτρου, δίνει το ΟΚ στον διεθνή μεσοεπιθετικό. Του έχει επιτρέψει να γυρίσει στο ματς! Φαίνεται ολοκάθαρα από το ριπλέι.

Όμως τόσο ο Ολλανδός διαιτητής όσο και ο Έλληνας που ήταν 4ος διαιτητής στον αγώνα δεν έδωσε την έγκριση μόνο στον Φορτούνη για να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Έκαναν το ίδιο με τον Ελ Καντουρί. Μάλλον, αυτό δεν το έχουν δει καλά από την πλευρά του ΠΑΟΚ και επεδίωξαν να δημιουργήσουν κλίμα με τη φάση αυτή. Έχουν ακουστεί και ειπωθεί τόσα πολλά από εκείνη την ώρα. Το μόνο που έχουν ξεχάσει είναι τι πραγματικά συνέβη στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ας ψάξουν και κάτι ακόμα. Ο μοναδικός που δεν έχει διαμαρτυρηθεί έντονα στον Κάιπερς ή τον Παπαπέτρου, από τα άτομα που εμπλέκονται στη φάση είναι ο Ελ Καντουρί. Γιατί άραγε; Γιατί δεν την «έπεσε» και εκείνος στον Ολλανδό ρέφερι ή τον Παπαπέτρου, αλλά έκανε διάλογο μαζί του, λίγο αργότερα, όταν ηρέμησαν τα πράγματα, πριν κάνουν σέντρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ; Γιατί ήξερε καλά πώς ό,τι έγινε, έγινε κανονικά.

Δεν πειράζει. Εκτέθηκαν γιατί είχαν πιστέψει πώς θα μπορούσαν να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό. Αλλά στον Πειραιά υπάρχει ο νόμος του Θρύλου. Κι αυτός αποτυπώνεται στη φράση: We rule this land! Το είχαν… δει αλλιώς το έργο, αλλά δεν τους βγήκε. Γυρίζουν πίσω στη Θεσσαλονίκη άπραγοι μα πάνω από όλα αποτυχημένοι!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button