ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκσυγχρονίστηκαν οι εγκαταστάσεις στο ΣΕΦ (pics)

Η διοίκηση του ΣΕΦ ανακοίνωσε ότι προχώρησε στον εκσυγχρονισμό του ιατρείου και του φυσικοθεραπευτηρίου που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του «Ειρήνης και Φιλίας».

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του ΣΕΦ αναφέρει…

«Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε στον εκσυγχρονισμό του ιατρείου και του φυσικοθεραπευτηρίου, τα οποία στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του σταδίου και εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες αθλητές και εργαζόμενούς του. Πιο συγκεκριμένα, το ιατρείο, διαθέτει πλέον τελευταίας τεχνολογίας: φορητό και σταθερό απινιδωτή, φιάλες οξυγόνου, καταψύκτη για τη συγκέντρωση μολυσματικών, Η/Υ και κλιματισμό.

Σε ότι αφορά στο φυσικοθεραπευτήριο εξοπλίστηκε με σύγχρονο κρουστικό υπέρηχο, διαμαγνητική αντλία (TECAR), ηλεκτροθεραπεία, μέσα εξοπλισμού μέσων μυϊκής ενδυνάμωσης και τροχήλατων τραπεζιών στήριξης των μηχανημάτων. Παράλληλα, ανακαινίστηκε -μόλις με 700 ευρώ- και είναι πλέον πλήρως λειτουργικό το υδρομασάζ, το οποίο είχε μείνει σε αχρηστία από το 2004, με τον χώρο να χρησιμεύει έκτοτε σαν αποθηκευτικός.

Η υπεύθυνη του φυσικοθεραπευτηρίου, Τζούλια Βέρτα σημείωσε: «Έχουμε πλέον να κάνουμε με ένα φυσικοθεραπευτήριο πλήρως λειτουργικό. Τα σύγχρονα μέσα, με τα οποία έχει εξοπλιστεί δίνουν τη δυνατότητα ταχύτερης και αποτελεσματικότερης αποκατάστασης των τραυματισμών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close