ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκανε την υπέρβαση!

Στον μέγιστο δυνατό βαθμό ανταποκρίθηκε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού στον δύσκολο όμιλό της στο Eurocup  και τώρα στρέφει την προσοχή της στις αναμετρήσεις με την Σέπσι.

.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας κοίταξαν στα μάτια για δεύτερο διαδοχικό ματς την Ρίγα, ωστόσο ηττήθηκαν με 74-70 επί λετονικού εδάφους και πλέον επικεντρώνουν τη προσοχή τους στις επερχόμενες αναμετρήσεις τους με την ρουμανική Σέπσι, που θα κρίνουν την πρόκρισή τους στους «16» του Eurocup.

Το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη τα πήγε περίφημα σε όμιλο κόντρα σε συλλόγους όπως η λετονική Ρίγα με υπερδιπλάσιο μπάτζετ, με την τουρκική Μπεσίκτας και την πολωνική Γκορζόβ καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση με απολογισμό τεσσάρων νικών και δύο ηττών.

Ουσιαστικά, οι νταμπλούχες Ελλάδας έκαναν υπέρβαση εάν λάβουμε σοβαρά υπόψη όλα τα δεδομένα. Πόσο μάλλον από την στιγμή κατά την οποία υποχρέωσαν μία ομάδα πολύ σημαντική με δυναμική στον ευρωπαίκό χώρο όπως η Μπεσίκτας σε δύο ευρείες ήττες (σ.σ. 53-70 στην Κωνσταντινούπολη και 68-45 στην Γλυφάδα) με … συνολική διαφορά 40 πόντων!

Ο Ολυμπιακός αποτελεί την μοναδική ομάδα στο μπάσκετ γυναικών που εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σαφέστατα η μέχρι τώρα πορεία μόνο ενθαρρυντικά μηνύματα έχει αφήσει.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στις διπλές αναμετρήσεις με την ρουμανική Σέπσι, όπου ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα να «τσεκάρει» το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του Eurocup.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button