ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκαναν το Παπαστράτειο «τρελοκομείο»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, στα ματς στο κολυμβητήριο του Πειραιά, δεν κάνει απλά τη διαφορά. Είναι πρωταγωνιστής. Είναι αυτός που αλλάζει τα δεδομένα, αυτός που καθορίζει την πορεία που θα έχει ένα ματς. Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ήταν συγκλονιστικός. Έκαναν το Παπαστράτειο «τρελοκομείο».

Απίστευτη ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο

Ακόμα και οι ψυχρές Ρωσίδες τα έχασαν με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η ΘΥΡΑ 7 ήταν εκεί και βοήθησε καταλυτικά για να φτάσει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού σε μια ακόμα κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου. Τρομερός παλμός, αστείρευτη φωνή και διαρκής στήριξη στις κοπέλες του Χάρη Παυλίδη.

Ακόμα και πριν αρχίσει ο τελικός, το μήνυμα του είχαν λάβει και οι δύο ομάδες. Οι πολίστριες του Ολυμπιακού ήξεραν πώς θα έχουν απίστευτη ώθηση από την εξέδρα. Εκείνες της Κίνεφ Κίρισι είχαν καταλάβει πώς η «κόκκινη… λάβα» μέσα στο καταχείμωνο θα τις… παρέσερνε. Όπως και συνέβη τελικά.

Το Παπαστράτειο έγινε «τρελοκομείο»

Το σύνθημα αποτελεί σημείο αναφοράς για τις αναμετρήσεις στο πόλο. Αλλά αυτή τη φορά, το κολυμβητήριο του Πειραιά σηκώθηκε στο… πόδι. Τα συνθήματα και ο κόσμος στην κερκίδα είχαν τρομερό παλμό. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποτελούν τον «παίκτη παραπάνω» για τις Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης. Τα κορίτσια του Θρύλου, μετά τον τελικό, στάθηκαν πολύ στη βοήθεια του κόσμου. Διότι με τέτοια στήριξη, με αυτή την παρουσία του κόσμου, δεν υπήρχε περίπτωση η κούπα να μην καταλήξει στον Ολυμπιακό. Αυτό συνέβη τελικά.

Ο κόσμος το χάρηκε πάρα πολύ αυτό το Κύπελλο. Δυστυχώς, δεν είχε τη χαρά και την τύχη να δώσει το «παρών» στον περσινό τελικό της Βουδαπέστης. Οι κοπέλες του Θρύλου σήκωσαν την Ευρωλίγκα, αλλά δεν είχαν τον κόσμο στο πλευρό του. Φέτος τον είχαν και το δεύτερο, ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κοσμεί από το βράδυ του Σαββάτου, την «πλούσια» τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα. Οι οπαδοί του Θρύλου και η ΘΥΡΑ 7 έκαναν, ξανά, τη διαφορά. Έκαναν το Παπαστράτειο «τρελοκομείο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button