ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είσαι ο καλύτερος συμπαίκτης μας!» (pics)

Οι ευχαριστήριες επιστολές των αρχηγών του πόλο, Κωνσταντίνου Μουρίκη και Άλκηστης Αβραμίδου, στα μέλη του Ερασιτέχνη που ανανέωσαν τις Κάρτες τους.

Οι ευχαριστήριες επιστολές των αρχηγών του πόλο, Κωνσταντίνου Μουρίκη και Άλκηστης Αβραμίδου, στα μέλη του Ερασιτέχνη που ανανέωσαν νωρίς τις Κάρτες τους.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα. Μια γροθιά. Μια σχέση αλληλένδετη ανάμεσα στον σύλλογο και τους οπαδούς του. Ειδικά με τα ενεργά μέλη του συλλόγου. Σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που διανύουμε τα μέλη είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Διότι αποκτώντας ή ανανεώνοντας την Κάρτα Μέλους τους, συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια για να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην πρώτη γραμμή, πρωταθλητής και δυνατός.

Έτσι, εστάλησαν στα ενεργά μέλη δύο ευχαριστήριες επιστολές. Από τους αρχηγούς των ομάδων πόλο Ανδρών και Γυναικών του Θρύλου. Τον Κωνσταντίνο Μουρίκη και την Άλκηστη Αβραμίδου. Όπου εκτός από τη σημασία της στήριξης του κόσμου, το μήνυμα των δύο παικτών είναι ένα. Πώς όλοι όσοι έχουν ανανεώσει την Κάρτα Μέλους είναι ο καλύτερος συμπαίκτες για τους πολίστες και τις πολίστριες της ομάδας.

Η επιστολή του Κωνσταντίνου Μουρίκη αναφέρει:

«Αγαπητέ φίλαθλε του Ολυμπιακού,

Μια από τις περίεργες σεζόν, δεδομένα η πιο περίεργη στη σύγχρονη ιστορία του αθλητισμού, ολοκληρώθηκε.

Παρά το μεγάλο διάστημα της διακοπής στο οποίο εμείς ως αθλητές βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μένοντας για μήνες εκτός πισίνας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Πετύχαμε έτσι το νταμπλ το οποίο συνοδεύσαμε με το αήττητο και αισθανθήκαμε ότι όσον αφορά τους εγχώριους στόχους, οι κόποι και οι θυσίες που κάναμε όλη τη χρονιά δεν πήγαν χαμένοι. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ονειρευόμασταν και φέτος να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην Ευρώπη, όπως όλες αυτές που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια όμως δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό αφού διακόπηκαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτές οι δυο κούπες, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας που ήρθαν και φέτος στο σύλλογο, έχουν και τη δική σου υπογραφή.

Ήρθαν χάρη και στη δική σου στήριξη. Μας στεναχώρησε το γεγονός ότι λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν ήσουν στην κερκίδα για να πανηγυρίσουμε μαζί όπως έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε όμως ότι στις επόμενες οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα γιορτάσουμε μαζί.

Σε κάθε περίπτωση, για να διαβάζεις αυτό το μήνυμα, σημαίνει ότι ήσουν από τους πρώτους που έσπευσαν να ανανεώσουν τη στήριξή τους στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.

Εκ μέρους όλης της ομάδας πόλο Ανδρών, σε ευχαριστούμε για την βοήθεια που προσφέρεις στο σύλλογο μέσω της Κάρτας Μέλους!

Και μην ξεχνάς… Είσαι ο καλύτερος συμπαίκτης μας!

Με εκτίμηση,

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών

Κώστας Μουρίκης»

«Σε ευχαριστούμε που αγαπάς, έμπρακτα στηρίζεις, ενισχύεις τον Ερασιτέχνη!»

Από τη δική της πλευρά, κάτι ανάλογο αναφέρει και η Άλκηστη Αβραμίδου. Η αρχηγός του Θρύλου που φέτος σήκωσε το πρώτο της νταμπλ και μάλιστα, αήττητο, επισημαίνει στη δική της επιστολή:

«Μέσω του μηνύματος που ακολουθεί, και εκπροσωπώντας ως αρχηγός την ομάδα πόλο Γυναικών, θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για την έμπρακτη στήριξη στον Ολυμπιακό. Μια στήριξη που μεταφράζεται με την ανανέωση ή την εγγραφή στα μητρώα του Ερασιτέχνη. Θέλω να γνωρίζεις ότι η βοήθεια που προσφέρεις στο σύλλογο είναι τεράστια και το… αποτέλεσμά της είναι αυτές οι δυο κούπες που κατακτήσαμε φέτος.

Το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας ήρθαν στον Πειραιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό. Και ήρθαν χάρη και στη δική σου συμβολή μέσω της Κάρτας Μέλους. Ήταν μια περίεργη και πρωτόγνωρη σεζόν λόγω της πανδημίας που έπληξε όλο τον πλανήτη. Είχαμε και φέτος μεγάλα όνειρα για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό εκτός από τους δυο εγχώριους τίτλους και αυτό είναι κάτι που μας στεναχωρεί. Ωστόσο η διατήρηση της κορυφής στην Ελλάδα και αήττητη κατάκτηση του νταμπλ μας αφήνει μια γλυκιά γεύση.

Είναι αλήθεια ότι η παρουσία σου μας έλειψε ιδιαίτερα με τον τρόπο που ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις μετά την πολύμηνη διακοπή. Περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε ξανά σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ωστόσο οι δεσμοί του κόσμου του Ολυμπιακού με τη ομάδα παραμένουν πάντα ισχυροί. Όπως και η βοήθεια που μας παρέχετε ενισχύοντας το σύλλογο με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Για να παραμένουν ισχυρά όλα μας τα τμήματα και να κατακτούμε τους τίτλους για τον Ολυμπιακό.

Για μια ακόμη φορά σε ευχαριστούμε. Που αγαπάς, που έμπρακτα στηρίζεις, που ενισχύεις τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Με εκτίμηση,

Η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών

Άλκηστη Αβραμίδου»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button