ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί και θα συνεχίσουμε τη δουλειά»

Στην αξία της νίκης του Ολυμπιακού Β’ επί της Επισκοπής αναφέρθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Ολυμπιακός Β’ χάρη στο εμφατικό 3-0 επί της Επισκοπής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2
Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να μένει ευχαριστημένος τόσο από τη κατάκτηση των τριών βαθμών, όσο και από την γενικότερη εικόνα των ποδοσφαιριστών του: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, αλλά αστοχούσαμε στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά αλλά κάναμε και λάθη με τη μπάλα, χρειαζόταν να έχουμε ταχύτερη κυκλοφορία της μπάλας και να έχουμε πάρει καλύτερες αποφάσεις στο τελευταίο μέτρο για να ολοκληρώσουμε τις φάσεις.

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη. Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί και θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Θα προετοιμαστούμε τώρα για τον επόμενο δύσκολο αγώνα. Τα παιδιά έκαναν καλό παιχνίδι και τώρα κοιτάζουμε μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button