ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαστε υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό μας!»

Χρόνια πολλά στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας ευχήθηκαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με αφορμή την 93η επέτειο από την ίδρυσή του.

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημερομηνία (10/3) για την οικογένεια του Ολυμπιακού

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της χώρας γιορτάζει τα 93α γενέθλιά του από τη ίδρυσή του και οι άνθρωποι που τον υπηρετούν ευχήθηκαν χρόνια πολλά γεμάτα επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων.

Εξαίρεση στον γενικότερο κανόνα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό, φανερώνοντας την υπερηφάνειά τους, ενώ τόνισαν ότι όλοι στην ομάδα οφείλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το μεγαλείο αυτού του συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμα των προέδρων:

«Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας. Χρόνια πολλά στο Θρύλο που σήμερα γιορτάζει τα 93 χρόνια από την ίδρυση του.

Ο Ολυμπιακός είναι για μας τρόπος ζωής, όχι μόνο στα χρόνια που έχουμε την τιμή και τη χαρά να ηγούμαστε του τμήματος μπάσκετ αλλά από την πρώτη στιγμή που αγαπήσαμε αυτή την ομάδα με πάθος.

Υποχρέωση όλων μας είναι να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Για να φτάσει ο Σύλλογος σε ακόμα περισσότερους τίτλους και σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλοι μαζί έχουμε πετύχει πολλά. Όλοι μαζί έχουμε πανηγυρίσει, κλάψει, γιορτάσει με μοναδικές επιτυχίες και στιγμές του Ολυμπιακού. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Είμαστε υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό μας.

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button