ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είμαστε Ολυμπιακός μια πρέπει να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπο» (Video)

Το σύνθημα για πρόκριση επί του ΠΑΟΚ έδωσε ο τεχνιΚός των «ερυθρόλευκων« Δημήτρης Καζάζης.

 

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στα ίσια απέναντι στην Χέμπαρ, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία δεν κατάφερε να κάνει τη υπέρβαση και πλέον συνεχίζει το ευρωπάικό του ταξίδι στο CEV.

Με τον Δημήτρη Καζάζη να αναφέρεται στις επόμενες προκλήσεις που περιμένουν τους Πρωταθλητές Ελλάδας, αρχής γενομένης από τον καθοριστικό επαναληπτικό του Λιγκ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ:

« Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Στα κρίσιμα σημεία, όμως, οι αντίπαλοι έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και δίκαια  προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Ήταν σαφώς πιο έμπειροι και αποφασιστικοί σε αυτό που θέλανε και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Εμείς κρατάμε και τα θετικά και τα αρνητικά και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας για να μπορέσουμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε την Ευρώπη που συνεχίζουμε, το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας να διανύσουμε.

Η ψυχολογία μας σίγουρα δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο μετά από τρεις σερί ήττες. Από εκεί και πέρα όμως είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το διαχειριστούμε και να βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Θεσσαλονίκη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button