ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό!»

Την αγάπη της στον Θρύλο και τον συγκλονιστικό του κόσμο εξέφρασε η Τζάκι Γέμελος, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στην Καϊσερισπόρ

Στην Τουρκία για λογαριασμό της Καϊσερισπόρ θα συνεχίσει την καριέρα της η Τζάκι Γέμελος. Με την διοίκηση του συλλόγου της γειτονικής χώρας να ανακοινώνει την ένταξη της μέχρι πρότινος παίκτριας του Ολυμπιακού
Στην προσωπική της δήλωση, ωστόσο, η 31χρονο Ελληναομερικανίδα γκαρντ σπουδαία γκαρντ έδωσε μία υπόσχεση στον κόσμο των Πειραιωτών ότι θα επιστρέψει κάποτε, στο Λιμάνι!

Αναλυτικά όσα τόνισε: «Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω στην Τουρκία, πριν κλείσω την καριέρα μου. Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, αν όχι το καλύτερο της Ευρώπης… Είναι τρελό, γιατί ήμουν βέβαιη ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα για να παίξω στον Ολυμπιακό. Στο τέλος, έκρινα πως ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα και την καριέρα μου. Τώρα, είναι σημαντικό για μένα να παίξω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που πηγαίνω στην Καϊσερισπόρ.
Προς τους φίλους του Ολυμπιακού, είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα να παίξω ξανά. Απλά, όχι την ερχόμενη σεζόν. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για την εφετινή αξέχαστη χρονιά.

Είναι ώρα να αναπροσαρμόσω τη συγκέντρωσή του στη νέα μου ομάδα και να ξεκινήσω να προετοιμάζομαι για το τουρκικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις… Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό και ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button