ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενος!»

1458419

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο τεχνικός του Θρύλου Μάρκο Σίλβα από τη διάθεση που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στο ιστορικής σημασίας φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά τνω ποδοσφαιριστών του στο ιστορικής σημασίας φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα παρουσιάστηκε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι το φιλικό κόντρα στους πρωταθλητές Σερβίας αποτέλεσε μια πρώτης ευκαιρία, ώστε οι παίκτες του να επανέλθουν σε φουλ αγωνισιτκούς ρυθμούς μετά από αρκετές εβδομάδες απραξίας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα πολύ σπουδαίο και ένα σημαντικό ματς για εμάς. Έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που παίξαμε το τελευταίο μας παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλά και να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Για εμάς το βασικό δεν ήταν το αποτέλεσμα. Το πλέον σημαντικό ήταν να έρθουμε εδώ και να δώσουμε ένα δυνατό… τεστ και κάτι σαν μία καλή προπόνηση. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να διασκεδάσουμε τον αγώνα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button