ΜΠΑΣΚΕΤ

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, το αξίζαμε!»

Το εγκώμιο των αθλητών του έπλεξε ο αρχιτέκτονας κατάκτησης του Πρωταθλήματος Εφήβων του Ολυμπιακού Δημήτρης Τσαλδάρης.

Έγραψαν ιστορία οι Έφηβοι του Ολυμπιακού κατακτώντας αήττητοι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων» Δημήτρη Τσαλδάρη να αφιερώνει εγκωμιαστικά σχόλια με αφορμή το σπουδαίο τους κατόρθωμα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κάναμε το απόλυτο και κατακτήσαμε αήττητοι το Πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι το αξίζαμε, καθώς στα παιχνίδια που αγωνιστήκαμε ανατρέψαμε διαφορές, είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις και παίξαμε έξυπνα όταν χρειαζόταν. Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε και τα καταφέραμε. Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε μετά το τελευταίο παιχνίδι στο περσινό Πανελλήνιο Εφήβων όταν δώσαμε υπόσχεση στα αποδυτήρια να παλέψουμε για να κατακτήσουμε το επόμενο» τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου που παρά τις δυσκολίες, την καραντίνα, τον κορωνοϊό και την αποχή από τα γήπεδα ήρθαμε εδώ έτοιμοι και αποφασισμένοι. Θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί οι περισσότεροι είναι αριστούχοι και πέρασαν σε καλές σχολές στο Πανεπιστήμιο. Εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία και την επόμενη χρονιά να έχουμε κόσμο στα γήπεδα, που θα απολαύσει όλα τα καλά του αθλητισμού».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button