ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είδα με σε ποιο σημείο βρισκόμαστε»

Ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του στο τουρνουά του Παρισιού παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ

Την ευκαιρία να διαγνώσει σε ποιο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, είχε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στο σπουδαίο τουρνουά του Παρισιού.

Με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει τα εξής μετά τον τελικό κόντρα στην πανίσχυρη Ναντ
μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Συνεχίζουμε σε δυνατούς ρυθμούς την προετοιμασία μας και τα φιλικά παιχνίδια. Θέλαμε να παίξουν όλοι οι παίκτες σε αυτά τα δυο παιχνίδια στη Γαλλία, γιαυτό κόντρα στη Ναντ αρχίσαμε με διαφορετική σύνθεση σε σχέση με τον αγώνα με τη Βερόνα. Ήταν ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο ματς για εμάς. Δεν κερδίσαμε στο τέλος, όπως θα θέλαμε αλλά παίξαμε συνολικά 9 σετ σε δυο μέρες, σε ένα δυνατό τουρνουά, με πολύ καλές ομάδες. Είδαμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε ώστε να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Είμαι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία μας, δεδομένου ότι είμαστε και λίγες μέρες όλοι μαζί. Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε, όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να τσεκάρουμε τεχνικά και τακτικά στοιχεία αλλά και την πορεία του κάθε παίκτη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button