Είχε .. Ντιμπαλά η Γιουβέντους!

Με χατ-τρικ του διεθνούς Αργεντινού στράικερ, η προσεχής ευρωπαίκή αντίπαλος του Ολυμπιακού πέρασε με 1-3 από την έδρα της Σασουόλο πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο Campionato.
Την ξέφρενη κούρσα της στο ιτακλικό πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτη η Γιουβέντους!
Η «Βέκια Σινιόρα ξεπέρασε άμεσα την μίνι κρίση, που είχε υπσοτεί μετά την ευρεία ήττα που γνώρισε με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κι έφυγε νικήτρια από την έδρα της Σαουόλο με 3-1, πετυχάινοντας την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο Campionato
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League αναδείχθηκε ο Ντιμπαλά, που πέτυχε χατ-τρικ οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του προς την τέταρτη συνεχόμενη νίκη
Η υπεροχή της Γιουβέντους απο το ξεκίνημα απέφερε καρπούς στο 16’ όταν ο
Μάριο Μάντζουκιτς ελίχθηκε ωραία από αριστερά, γύρισε τη μπάλα έξω από το ημικύκλο της περιοχής κι εκεί βρέθηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα, για να πετύχει το 50ο του γκολ στην 100η εμφάνισή του με τα χρώματα της «Κυρίας».
Ο Ντιμπάλα ανέλαβε ξανά δράση Σστο 49’ Συγκεκριμένα, ο Κουαδράδο μπήκε στην περιοχή από δεξιά, πάσαρα στον Αργεντινό κι εκείνος με τεχνικό σουτ με το «μυτάκι» έκανε το 0-2.
Η Σασουόλο αντέδρασε άμεσα στο 51), μειώνοντας το σκορ με τον Πολιτάνο να εκμετελλεύεται την αδράνεια της άμυνας της Γιούβε, στην απόκρουση του Μπουφόν στο σουτ του Ατζεαπόνγκ, παίρνοντας το ριμπάουντ
Η Γιουβέντους πάντως δεν έχασε την ισορροπία της και οι ελπίδες των γηπεδούχων αποδείχθηκαν μάταιες. Στο 63’ ο Σένσι παραχωρεί φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ντιμπάλα ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραίο χτύπημα «έγραψε» το 1-3, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και κρίνοντας σε απόλυτο βαθμό το παιχνίδι για την ομάδα του.
Σασουόλο (Μπούσι): Κονσίλι, Λετσέρτ, Καναβάρο, Ατσέρμπι, Ατζεαπόνγκ, Μαμιανέλι (78’ Μάτρι), Ματζιτέλι (58’ Ντάνκαν), Σένσι, Λιρόλα, Πολιτάνο (64’ Ραγκούζα), Φαλτσινέλι
Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λίχτστάινερ (73’ Μπαρτζάλι), Κιελίνι, Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιοτς, Ματουιντί, Κουαδράδο, Ντιμπάλα (85’ Μπερναρντέσκι), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (78’ Κόστα)