ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγκώμια της “Marca” για την “Αρχή των Αθηνών” και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Με τα καλύτερα σχόλια αναφέρθηκε η ισπανική “Marca” στην “Αρχή των Αθηνών” αλλά και στον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία πήρε σάρκα και οστά με πρωτοβουλία και ένθερμη στήριξη του ίδιου, σε συνεργασία πάντα με το παγκόσμιας φήμης, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η Ευρωλίγκα χθες υπέγραψε την “Αρχή των Αθηνών” παρουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ, προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, του Γιόρντι Μπερτομέου, προέδρου της Ευρωλίγκα και του Οζάν Μπαλαμπάν, αντιπροέδρου της Φενέρμπαχτσε. Παρουσία, ασφαλώς, του Παγκοσμίου Κριστιάν Καρεμπέ, συμβούλου στρατηγικής του Ολυμπιακού.

Η “Marca” αναφέρεται λεπτομερώς στην τελετή υπογραφής της “Αρχής των Αθηνών” και στάθηκε ιδιαίτερα στην μεγάλη ευθύνη που δημιουργεί μία τέτοια πρωτοβουλία απέναντι στην κοινωνία προκειμένου να βοηθήσουν άπαντες που συμμετέχουν να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος. Αυτά ήταν και τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει και το “ευχαριστώ” του Γιόρντι Μπερτομέου, ο οποίος συμπλήρωσε πως “αυτός είναι ο στόχος και η μεγάλη κοινωνική υποχρέωση του αθλητισμού”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button