ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε και ο Πέπε! (pic)

Δανεικός στην πορτογαλική Φαμαλικάο ως το καλοκαίρι ο 23χρονος μέσος.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ως ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει τη θέση του Γκιλιέρμε στο ρόστερ και θα κάνει τη διαφορά. Με τις συστάσεις από το πορτογαλικό πρωτάθλημα να είναι οι καλύτερες. Έλα, όμως, πού ο 23χρονος μέσος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να προσαρμοστεί στους «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος για τον Πέπε. Ο μέσος από την Γκιμαράες για τον οποίο ο Ολυμπιακός δαπάνησε κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, δεν μπόρεσε να βρει θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Όσο ποδόσφαιρο ξέρει, όση ποιότητα κι αν έχει, του λείπουν το νεύρο και η ποδοσφαιρική δύναμη. Ντελικάτος παίκτης μεν, αλλά όχι ικανός για να πάρει φανέλα βασικού ή να μονιμοποιηθεί στον Ολυμπιακό.

Έτσι, στο παρά… ένα των μεταγραφών οι «ερυθρόλευκοι» τον έστειλαν δανεικό στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Φαμαλικάο. Με δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό δεν θα έβρισκε ούτε χρόνο συμμετοχής, ούτε έπειθε πώς θα πάλευευ για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, κρίθηκε σκόπιμο να πάει δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για τους επόμενους μήνες. Σε ένα πρωτάθλημα που ξέρει, που θα αγωνιστεί και θα μπορέσει να ξαναβρεί τόσο αγωνιστικό ρυθμό όσο και τα πατήματά του.

Με την Φαμαλικάο να ανακοινώνει τα ξημερώματα της Τρίτης την απόκτηση του Πέπε Ροντρίγκες για τους επόμενους μήνες. Χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της πορτογαλικής ομάδας ανέβηκε η είδηση: «Ο Πέπε Ροντρίγκες θα ενισχύσει την Φαμαλικάο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button