ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έφτανε ο … Μασούρας για την Εθνική

Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στην Γερμανία, αλλά τελικά δεν στάθηκε αρκετό για την Εθνική, που ηττήθηκε με 2-1 από την οικοδέσποινα του φετινού EURO 2024.

Αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασε η Εθνική ομάδα απέναντι στην Γερμανία, αλλά τελικά ηττήθηκε στο τέλος από την φετινή διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η »Γαλανόλευκη» παρουσιάστηκε τρομερά θαρραλέα απέναντι στα πανίσχυρα «Πάντσερ» προηγήθηκε στο 33′ με τον Γιώργο Μασούρα, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα χάνοντας στο τέλος με 2-1

Η «γαλανόλευκη» με υπηρεσιακό τεχνικό τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος την παρέταξε με… συνταγή Πογέτ και με επιθετικές διαθέσεις, πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Ένα 45λεπτο όπου πέρα από το γκολ του Μασούρα στο 33′ και τις σημαντικές φάσεις που δημιούργησε, κρατάει και το εξαιρετικό πρέσινγκ, την πολύ καλή και γρήγορη κυκλοφορία, καθώς ταυτόχρονα και την πολύ καλή οργάνωση στον χώρο μη επιτρέποντας στους Γερμανούς να απειλήσουν ουσιαστικά.

Παρότι, λοιπόν, η Εθνική είχε σημαντικές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι -και διοργανωτές του Euro- αξιοποίησαν την ποιότητά τους, δημιούργησαν πιο ορθολογικά και έφτασαν στην ανατροπή, με πρώτο «χτύπημα» του Χάβερτς στο 56′ και δεύτερο από τον Γκρος στο 89′.
Εξαιρετική εμφάνιση από πολλούς διεθνείς, με πλέον διακριθέντα τον Τζόλη που ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις. Ντεμπούτο για τον Αθανασιάδη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button