ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδωσαν τα… χέρια Ολυμπιακός και Μπόκα

Συμφωνία των δύο συλλόγων για την επέκταση του δανεισμού του Σολδάνο ως τον Ιούνιο του 2021.

Συμφωνία των δύο συλλόγων για την επέκταση του δανεισμού του Σολδάνο ως τον Ιούνιο του 2021.Σε οριστική συμφωνία κατέληξαν πριν από λίγη ώρα ο Ολυμπιακός και η Μπόκα Τζούνιορς, όσον αφορά στον Φράνκο Σολδάνο. Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν και έδωσαν τα… χέρια για να επεκταθεί ο δανεισμός του 26χρονου επιθετικού από τους πρωταθλητές Ελλάδας στην ομάδα του Μπουένος Άιρες ως τα τέλη Ιουνίου του 2021.

Μια συμφωνία που προήλθε μετά από διαπραγμάτευση αρκετών ημερών και τους «χεϊνέσες» να ανεβάζουν την προσφορά τους προς τον Θρύλο, σχετικά με το «ενοίκιο» που θα καταβάλουν για να διατηρήσουν τον Σολδάνο για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ τους.

Η σχετική είδηση μεταδόθηκε από το δίκτυο ESPN στη Νότια Αμερική και πλέον έχει αρχίσει να αναπαράγεται από πολλά ΜΜΕ, τόσο στην Αργεντινή και τη Νότια Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πώς η Μπόκα Τζούνιορς θα δώσει στον Ολυμπιακό 300.000 δολάρια για τον δανεισμό του 26χρονου επιθετικού για έναν ακόμα χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button