ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έδειξε την αξία του από την… πρώτη αγωνιστική!

Με το καλημέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Μάρκο Μάριν δικαίωσε όλους εκείνους που τον πίστεψαν και τον έντυσαν στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όλα αυτά έγιναν χθες, όταν ο Γερμανός πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ντεμπούτο του με την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο!

Παράλληλα ο Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμά του σε όλους τους “πρωταθλητές” του καλοκαιριού, πως και φέτος δεν θα λυγίσει και πως η φανέλα του έχει το μέταλλο του πρωταθλητή. Όλα αυτά με το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος κύριοι!!!

ΩπΤι εννοείτε ότι η πρώτη αγωνιστική έπρεπε να είχε γίνει τον Αύγουστο; Τι εννοείτε όταν λέτε ότι το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε… χθες με την πρώτη του αγωνιστική; Τι εννοείτε όταν λέτε πέρασαν έξι μήνες για να γίνει η… πρεμιέρα του πρωταθλήματος;

Α ναι, βέβαια! Ξεχάσαμε ότι σε αυτή τη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα έπρεπε να περάσουν έξι μήνες για να δεήσουν μερικοί να ορίσουν την πρώτη αγωνιστική!

Λέμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν παίζουμε με “αν”, αλλά για φανταστείτε λοιπόν, αν με το “καλημέρα” του νέου πρωταθλήματος ο Μάρκο Μάριν είχε πετύχει αυτό το τεμάχιο και χάριζε μία πολύ δύσκολη νίκη στον Ολυμπιακό τότε, τον Αύγουστο και ενώ ο Παναθηναϊκός ήδη είχε… από Ιούλιο διαφημιστεί ως πρωταθλητής!

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για τον Γερμανό και πόσο λιγότερα θα είχε ακούσει από τους επικριτές του… Αλλά είπαμε! Δεν μας απασχολούν αυτά. Σάμπως στενοχωρήθηκε κανείς αν η πρώτη αγωνιστική έγινε… Ιανουάριο αντί για Αύγουστο, η νοιάστηκε κανείς για το ποια θα ήταν η τύχη των ποδοσφαιριστών αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε στην ώρα του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button