Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχουν δικαιώσει τη δουλειά της Ακαδημίας!»

Untitled-8-1

Μήνυμα για τους ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές κι έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ανέβασε στα social media  ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Εάν υπάρχει μέχρι στιγμής σε αγωνιστικό επίπεδο ένα σημαντικό κέρδος για τον φετινό Ολυμπιακό, είναι αυτό που αφορά την …φλέβα χρυσού που υπάρχει πλέον στην  πλούσια Ακαδημία του!

Σε μία περίοδο όπου η μεταγραφολογία, αλλά και η αγωνία των οπαδών του Ολυμπιακού για ουσιαστική ενίσχυση …χτυπούσε κόκκινο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να επιδείξουν τρία νέα παιδιά στο ρόστερ τους, που προέρχονταν από τα τμήματα υποδομής και μετέχοντας στην προετοιμασία , πήραν τις ευκαιρίες τους δικαιώνοντας την μεθοδική δουλεια που γίνεται στην Ακαδημία.

Ο λόγος για τους Γιώργο Μανθάτη, Παναγιώτη Ρέτσο και Θανάση Ανδρούτσο!

Με τις εμφανίσεις και την γενικότερη διάθεσή τους για προσφορά, κέρδισαν με το σπαθί τους το αυθόρμητο χειροκρότητα της ιδιαίτερα απαιτητικής «ερυθρόλευκης» εξέδρας, φροντίζοντας μάλιστα να στείλουν «ηχηρό» μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι διαθέτουν την ποιότητα και το ταλέντο να σταθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία από την προετοιμασία, όπου αγκάλιαζε τον Ρέτσο και έγραψε το εξής μήνυμα: «Έφυγε ένα καλοκαίρι γεμάτο ένταση. Το πιο θετικό για μένα, είναι αυτό που κατάφεραν τα δικά μας παιδιά! Ο Βούρος, ο Μανθάτης, ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος. Τα παιδιά αυτά με μεγάλη ταπεινότητα, τεράστιο ταλέντο και αγάπη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχουν δικαιώσει την δουλειά της Ακαδημίας μας και των ανθρώπων της που δε γνωρίζουν κούραση και παράγουν ποδοσφαιρικά θαύματα και καλύτερους ανθρώπους! Δικαιώνουν τις τεράστιες επενδύσεις (και) σε αυτό το κομμάτι από τον Πρόεδρο μας και μας κάνουν όλους υπερήφανους! Ψηλά την ερυθρόλευκη σημαία!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button