Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

«Έχουμε βαρύ πρόγραμμα αλλά και βαθύ ρόστερ»

Στο επερχόμενο απαιτητικό πρόγραμμα, που περιμένει τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις στρέφει τη προσοχή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

 

Μία ακόμη εμφατική νίκη με … κατοστάρα πρόσθεσε ο Ολυμπιακός στο ενεργητικό του με … θύμα τη Λάρισα . Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στρέφει το βλέμμα του στη απαιτητική συνέχεια
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί: «Το ταξίδι στη Ρωσία είναι αυτό που είναι, έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, αλλά και ένα βαθύ ρόστερ. Μπορούμε να μοιράζουμε τον χρόνο. Η Λάρισα έκανε καλή προσπάθεια, έπαιξε πιεστική άμυνα και έχει δύο καλούς σκόρερ. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο».
Για αυτά που κρατάει ο Ολυμπιακός: «Κερδίσαμε, πήραμε δυο βαθμούς. Είδαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και κάποια που δεν έγιναν. Το ματς στο Βελιγράδι είναι πιο απαιτητικό από το σημερινό».
Για το δικό του παρελθόν στην Λάρισα: «Έμεινα τρία χρόνια εδώ, έχω μια γλυκιά ανάμνηση. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ως head coach στην Α1. Κάθε φορά που έρχομαι πίσω χαίρομαι. Πέρασα τρία πολύ όμορφα χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button