ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχω έρθει να δείξω τι μπορώ να προσφέρω!»

Την πίστη του στις δυνατότητές του φανέρωσε ο Κένι Λαλά, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από το κλίμα όπου έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό.

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από το πνεύμα συνεργασίας όπου περιβάλλεται από όλους  έχει ο Κένι Λαλά.

Ο νεοφερμένος Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova εξωτερίκευσε την ακλόνητη πεποίθησή του ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα, ενώ τόνισε ότι όλοι οι άνθρωποι των Πειριαωτών τον έχουν βοηθήσει να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είμαστε μια ομάδα που πάντα θέλει να κερδίζει και η ήττα αυτή μόνο κακό μας έκανε. Γι’ αυτό πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες την Τετάρτη».

 

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί και αν έχει δυσκολευτεί στην προσαρμογή: «Ελπίζω να γίνει. Έχω έρθει για να δείξω τι είμαι ικανός να προσφέρω. Το κάνω καθημερινά και περιμένω την ευκαιρία μου. Δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής, με έχουν βοηθήσει όλοι. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και όταν δεν συμβαίνει αυτό κάποιες φορές επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου».

«Είναι ένα σύστημα που μπορεί να με βοηθήσει βάσει χαρακτηριστικών, αλλά στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος και ικανός να ανταπεξέλθεις σε κάθε σύστημα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button