ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχει κλείσει στον Ολυμπιακό ο Στεργιάκης»

Ο Πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας Βέντερσλαβ Στεφάνοφ επιβεβαίωσε ότι έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» ο 19χρονος τερματοφύλακας.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο 19χρονος τερματοφύλακας, Αντώνης Στεργιάκης. Ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας, Βέντσεσλαφ Στεφάνοφ, επιβεβαίωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση περί ενδιαφέροντος των «ερυθρόλευκων» για τον νεαρό πορτιέρο, με τις πληροφορίες να επιβεβαιώνονται μέχρι … κεραίας από επίσημα χείλη.

Ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας, Βέντσεσλαφ Στεφάνοφ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «topsport.bg» τόνισε τα εξής: «Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι γεγονός». Σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών ο νεαρός γκολκίπερ, ανέφερε: «Δεν το γνωρίζω, πρέπει να ρωτήσετε τον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες».

Παράλληλα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο σύλλογος της Βουλγαρίας θα βάλει στα ταμεία του 700.000 ευρώ για τον Στεργιάκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button