ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ε αφού είναι για το καλό του μπάσκετ…

Το είδαμε και αυτό! Όχι ότι στο τέλος δεν το περιμέναμε αλλά αυτό που συνέβη είναι το λιγότερο ο ορισμός της… κωλοκωλοτουμπας! Για να μη πούμε της αστειοαστειοτητας.

Θυμάστε τη Euroleague Mafia; Ναι μπράβο αυτή με την οποία ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είχε προσπαθήσει να πείσει τα… σύμπαντα. Δεν το κατάφερε και στο τέλος είχε κι αποειδε και είπε να ζητήσει και συγνωμη!!!!!! Ναι καλά διαβάσατε!

Και αποδεικνύεται με βάση τα όσα αναφέρει στη δήλωσή του: «Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει.

Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ.

Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Euroleague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων».

Ε άμα ειναι για το καλό του μπασκετ τότε ΟΚ!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button