ΠΟΛΟ

Δύσκολο ματς και μεγάλη πρόκληση

Όπως και να το κάνουμε, το ματς στη Βαρκελώνη έχει χαρακτήρα… τελικού. Διότι με νίκη ο Ολυμπιακός «κλειδώνει» την πρόκριση στο Final-4. Επίσης θα έχει ελπίδες για την πρώτη θέση στον όμιλο. Επιπλέον, αν δεν ηττηθεί θα διατηρήσει μεγάλο αβαντάζ. Αντίθετα, με ήττα ως δύο γκολ θα έχει πάντα προβάδισμα. Αλλά δεν θα εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον τί θα γίνει στη συνέχεια! Δύσκολο ματς και μεγάλη πρόκληση.

Εξάλλου, αυτό το γνωρίζουν καλά οι Χέρβο Κόλιανιν και ο Μάρκο Μπίγιατς. Πιο συγκεκριμένα, στις δηλώσεις που έκαναν για το ματς της Μεγάλης Παρασκευής, το εξήγησαν. Διότι η Μπαρτσελονέτα είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενώ παίζει το τελευταίο της… χαρτί για την 4άδα. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει δείξει φέτος τις δυνατότητές του. Κατά συνέπεια, με αυτό ως οδηγό πρέπι να αγωνιστεί και στη Βαρκελώνη. Δύσκολο ματς και μεγάλη πρόκληση.

Οι δηλώσεις του Χέρβο Κόλιανιν

«Μια δύσκολη πρόκληση είναι μπροστά μας, ένας εξαιρετικός αντίπαλος στο δικό του γήπεδο. Η τελευταία ευκαιρία της Μπαρτσελονέτα να πάρει την πρόκριση στο Final-4, για αυτό και θα είναι πολύ δύσκολο, για αυτό περιμένουμε να είναι ακριβώς έτσι. Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα καλό παιχνίδι και ελπίζουμε να περάσουμε στο Final-4 με μια νίκη στη Βαρκελώνη».

Οι δηλώσεις του Μάρκο Μπίγιατς

«Σίγουρα, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα τελευταία δύο χρόνια, παίξαμε με την Μπαρτσελονέτα σε αυτό το κολυμβητήριο και τις δύο ηττηθήκαμε. Είναι η ώρα να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, ώστε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως την τελευταία στιγμή. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Παίζουμε καλά, τον τελευταίο καιρό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παίξουμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες φορές εδώ, ώστε να πάρουμε το σημαντικό τρίποντο και να το φέρουμε πίσω στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button