ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύσκολη κατάσταση!

Στο κανάλι του Σαββίδη ειπώθηκε πώς η διαφορά Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ήταν 6 βαθμοί! Το άλλο με τον Τοτό;

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ και η διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ είναι 12 βαθμοί. Στο κανάλι του Σαββίδη, όμως, έχουν άλλες απόψεις, έχουν μια άλλη θεωρία. Πώς αυτή η διαφορά είναι πλασματική!

Οι άνθρωποι βλέπουν το ποδόσφαιρο με άλλα μάτια, με… ασπρόμαυρα. Διότι όπως ειπώθηκε, η διαφορά θα έπρεπε να ήταν μόλις 6 βαθμοί. Κι αυτό διότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει αρκετούς βαθμούς με τη βοήθεια της διαιτησίας. Είναι, πάντως, τρομερό!

Η ανακολουθία όλων αυτών στο πάνελ του καναλιού του Σαββίδη. Από την αρχή της χρονιάς «φώναξαν» για τη διαιτησία μόνο σε ένα ματς. Στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ξαφνικά άρχισαν να λένε πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ευνοηθεί από τη διαιτησία σε πολλά ματς.

Ο ΠΑΟΚ έχει ευνοηθεί σε κανένα; Σε όλα η διαιτησία ήταν μια χαρά; Στο ματς με τον ΠΑΣ στην Τούμπα μήπως; Μόνο ένα αναφέρουμε έτσι για να έχει ενδιαφέρον η κουβέντα! Το θέμα είναι πώς τώρα βρήκαν μια νέα… καραμέλα για να ασχοληθούν. Αλλά ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν τους πιστεύουν πια; Όλα όσα λένε μόνο γέλιο προκαλούν. Τίποτα άλλο έχουν σκεφτεί; Το άλλο με τον Τοτό;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button