ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί όχι και δυο βολές στον Ιωαννίδη!!

Τα ξαναείδαμε ΟΛΑ στη Λεωφόρο. Και όταν λέω όλα εννοοώ ΌΛΑ. Αντί  για κίτρινη και για κακό θέατρο μάλιστα στον Ιωαννίδη δόθηκε πέναλτι από τον ανεκδιήγητο διαιτητή από τη Δανία. Γράφει ο Redistas.

Παγκόσμιο ρεκόρ είναι ρε αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό. Αυτή ,ντε, την υπέρομάδα που μας την παρουσιάζουν οι “αντικειμενικοί” της πλάκας, που μας έχουν ζαλίζει  με το 5-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Βόλο.

Παγκόσμιο ρεκόρ είναι να έχει πάρει δύο πέναλτι με τον παίκτη πίσω απο τον αμυντικό και τον επιθετικό από πίσω. Μία με τον Αστέρα και τώρα με τον Αβιλα.

Σε ένα ματς που ο Ιωαννίδης δεν έχει φάει ποτέ καμία αγκωνιά από τον  Αβιλα που απλώνει το χέρι ,μεν, αλλά δεν κάνει κίνηση τέτοια που  να δικαιολογεί πέναλτι. Αυτό είναι μία ακόμα σούπερ ανακάλυψη απο τους ρέφερι που φέρνει αυτός ο γίγαντας ο Μπένετ. Μας θύμισε εκείνες τις ωραίες εποχές των γκρίζων λύκων στο μπασκετ.Απλά στη θέση του Δανού ήταν ο Αναστόπουλος και οι υπόλοιποι που έκαναν το άσπρο μαύρο. Πάλι καλά που δεν έδωσαν και βολές στον Ιωαννίδη !

Μία πραγματική σφαγή και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τον φοβούνται τον Ολυμπιακό. Ακόμα εκεί και στο -10  τον φοβούνται.  Τους πονάει . Τι να κάνουμε. Ωστόσο, έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού ξύπνησε . Και ξύπνησε και η ομάδα. Και η μάχη τώρα ξεκινάει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button