Δρακάκη και Σπυριδοπούλου μετά την ήττα από την Φενέρ

Η προπονήτρια και η φόργουορντ του Θρύλου μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, δήλωσαν ότι η ομάδα δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και ότι δεν έπαιξαν καλή άμυνα και αυτό τους κόστισε.
Δηλώσεις:
Φρόσω Δρακάκη:«Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι και αυτό είναι δεν είναι καλό. Δεν σταθήκαμε στο επίπεδο που απαιτεί ο Ολυμπιακός και ελπίζουμε, ότι όλη αυτή η εμπειρία που πήραμε από αυτούς τους δύο μήνες στην EuroLeague να μας βοηθήσει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε. Είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης, μια εξαιρετική ομάδα».
Αννα Σπυριδοπούλου:«Κακό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε, ότι η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρες παίκτριες και το είχε δείξει και σε προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα, όμως, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή και παρότι προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο ομαδικά και να μειώσουμε τα λάθη, δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Όταν δεν μπορείς να παίξεις δυνατή άμυνα απέναντι σε τέτοιες παίκτριες, είναι δύσκολο να διαχειριστείς το παιχνίδι. Κρατάμε μόνο θετικές εμπειρίες από τη διοργάνωση. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και στην Φενέρ καλή συνέχεια και καλά παιχνίδια».





