ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δουλειά, δικαίωση και επιβράβευση!

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει ξεκινήσει τις επόμενες κινήσεις της.

Έρχονται νέα συμβόλαια για αρκετούς παίκτες, με στόχο ο Θρύλος να τους «δέσει» στο Λιμάνι…

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος έληξε. Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη συνέχεια. Όχι μόνο ο προγραμματισμός για τον Ιανουάριο, δηλαδή να είναι οι «ερυθρόλευκοι» έτοιμοι για τις επόμενες προσθήκες, αλλά για το μέλλον.

Με τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας να έχει κάνει τα πλάνα για την επόμενη ημέρα. Τί περιλαμβάνουν αυτά; Παραμονές, πολλές παραμονές παικτών. Επεκτάσεις συμβολαίων με βελτιωμένες αποδοχές ή πρόωρες ανανεώσεις. Όλα αυτά με καλύτερες οικονομικές απολαβές. Διότι πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να «δέσουν» αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ειδικά όσους είναι περιζήτητοι και το όνομά τους «έπαιξε» αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο και έχει φανεί. Σταδιακά αρκετοί ποδοσφαιριστές θα κληθούν για νέα συμβόλαια. Για επεκτάσεις, για νέες συμφωνίες, για να μείνουν για πολλά χρόνια ακόμα στο Λιμάνι. Παίκτες όπως ο Σεμέδο, ο Σα, ο Καμαρά, ο Μπα, ο Σισέ ακόμα και Ελ Αραμπί. Ξεκάθαρος ο σχεδιασμός των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Η επιβράβευση πολλών παικτών πουν έχουν απασχολήσει πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά παραμένουν στον Ολυμπιακό και δείχνουν πώς σκέφτονται την επόμενη ημέρα τους, τόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Θα τους «δέσει» ο Θρύλος για καιρό…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button