ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Double Cheese ίσως…Double στο ποδόσφαιρο πότε;

Ρε τα παιδιά..Ρε τους Παοξήδες τους φίλους μας που πήραν το κυπελλάκι του καφέ και άρχισαν και πάλι την κλάψα. Ρε παλικάρια, που θα λέγε και ο Αγγελος ο Αναστασιάδης, ούτε να χαρείτε δεν ξέρετε, ούτε κούπα συντονισμένα και δεν μπορείτε να σηκώσετε και είδα και κάτι μπλουζάκια για ντάμπλ.  Γράφει ο Redistas.

Τι ντάμπλ πήρατε ρε καρντάσια και που..Το πολύ κανένα Double Cheese Bacon  στα Goodys  έτσι για την όρεξη. Ντάμπλ όμως..Πουθενά. Γιατί έτσι λέγατε και για το Βόλει ανδρών και είδατε τι έγινε…Κάρφωμα..Αγωνιστικό για να μην μπερδεύεστε.. Αρα μη λέτε ψέματα γιατί μεγαλώνει η μυτούλα σας . Καλύτεροι ήσασταν στον τελικό με τους “Χάρτινους” ,πάρτε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό  αλλά σταματήστε αυτό το κλάμα που εκνευρίζει, εκτός από εμάς και τον κόσμο σας πλέον.

Πάμε στα άλλα. Την Κυριακή πήραμε ακόμα μία κούπα .Στο Γυναικείο μπασκετ. Εκεί που “χτίζεται” ακόμα μία “Ερυθρόλευκη” αυτοκρατορία. Τρίτο ντάμπλ και προχωράμε δυνατά. Και σύντομα θα έρθει και η διάκριση στην Ευρώπη, πέρα από τις κούπες. Και μετά έχουμε Πόλο γυναικών και ανδρών για Πρωταθλήματα   συν το φ4  στην Γένοβα στο οποίο έχουμε τεράστιες πιθανότητες.

Για να έρθουν και άλλες κούπες, όμως , δεν φτάνουν μόνο τα λόγια αλλά και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι. Και αυτό είναι να γίνουμε ΟΛΟΙ μέλη  στον Ερασιτέχνη. Είμαστε πολλοί και είναι ΝΤΡΟΠΗ μας να μην έχουμε πάνω από 200.000 μέλη. 10 Ευρώ δεν είναι πολλά. Στήριξη στον Θρύλο μας παντού για να γουστάρουμε και να πανηγυρίζουμε νίκες απέναντι σε αυτούς που μας αμφισβητούν και λένε και ψέματα… Μία για το ανοιχτό πούλμαν που θα το κάνε, λέει για πρώτη φορά η ΑΕΚ,ενώ εμείς το χαμε κάνει το 2003, μία για το νταμπλ του Παοκ  και άλλα πολλά που τα χουμε πει από εδώ και θα τα ξαναπούμε..

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button