ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δώστε τις απαντήσεις σας!

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, άπαντες οι… κιτρινόμαυρων φρονημάτων οπαδοί και όχι μόνο έσπευσαν να εκφράσουν την χαρά τους και την ικανοποίηση τους που έτυχαν με τον Ολυμπιακό. Γιατί, λένε, ο Ολυμπιακός είναι εύκολος αντίπαλος στην παρούσα φάση, γιατί βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, γιατί έτσι, γιατί αλλιώς…

Κάπως έτσι πέρασε σχεδόν ένας μήνας αφότου η κληρωτίδα έβγαλε Ολυμπιακό – ΑΕΚ. Ένας μήνας κοροϊδίας, χλευασμού, απαξίωσης και “προειδοποιήσεων” ότι… έρχονται στο Καραϊσκάκη να κάνουν το ένα, να κάνουν το άλλο και να μας “τελειώνουν” από το πρώτο παιχνίδι για να πάνε αυτοί στον τελικό.

Στην απέναντι όχθη της υπεροψίας και της απαξίωσης βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο δικός μας Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής μας, ο Θρύλος του Πειραιά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός που έχει την μεγαλύτερη ιστορία και την πιο βαριά φανέλα από κάθε άλλη ομάδα στην χώρα. Αυτός που όταν… ακούει, ακούει, ακούει, συνήθως… μαζεύει, μαζεύει, μαζεύει. Κι αυτός και ο κόσμος του.

Σε ότι αφορά τον κόσμο, παραμένει προσγειωμένος και ήρεμος. Το καθήκον του το έκανε, έξαντλησε τα εισιτήρια και θα δώσει βροντερό “παρών” στο γήπεδο Καραϊσκάκη όπως μόνον αυτός ξέρει.

Ο Τάκης Λεμονής είπε στους παίκτες του να “τσαντιστούν” από όλα αυτά που ακούγονται και από αυτή τη διαρκή απαξίωση που βιώνει ο Ολυμπιακός από τους αντιπάλους του τον τελευταίο καιρό σαν να είναι καμιά ομάδα της σειράς. Το μήνυμά τους, τόσο ο κόσμος όσο και ο Τάκης Λεμονής το έχουν περάσει στους παίκτες. Και το ξέρουμε γιατί γνωρίζουμε καλά τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και τον δικό μας Τάκη Λεμονή.

Απομένουν οι παίκτες που προαναφέραμε. Να λοιπόν η καλύτερη στιγμή της χρονιάς να βγάλουν στο γήπεδο τον εγωισμό τους, να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό και πάνω από όλα ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Νεύρο θέλει να δει ο κόσμος. Πάθος, ένταση, τρέξιμο, ευκαιρίες και γκολ. Να δει Ολυμπιακό. Να δει παίκτες με φτερά στα πόδια και καρδιά μες στα στήθια. Και κυρίως να δει παίκτες που θα δώσουν τις δικές του απαντήσεις στο γήπεδο κάνοντας αυτό που προστάζει ο Θρύλος του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button