ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δώστε σανό στο λαό και πρωταθλήματα τον Ιούλιο!!!

leoforo

Το χουμε πει και το ξαναλέμε. Κάθε “στραβή” που θα γίνεται υπέρ του Ολυμπιακού ή κάθε γιούχα που θα ακούγεται στο Καραϊσκάκη αποτελεί τεράστιο θέμα για… εικοσιεννέα κατασκευαστές πληροφοριών. Αυτοί ξέρουν!

Ναι. Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό που πουλάει αβέρτα είναι οτιδήποτε γίνεται στον Ολυμπιακό. Πραγματικά, μιλάμε για ανθρώπους ικανούς να στηθούν τέσσερις ώρες μπροστα στις τηλεοράσεις τους, δύο για να δουν το ματς κι άλλες δύο για να βρουν το οφσάιντ, το ανάποδο πλάγιο. Δεν είμαστε τυφλοί. Είδαμε πολύ καλά ότι ο Ιντέγε στο πρώτο γκολ είναι εκτεθειμμένος και μπορούμε να το πούμε δίχως να κρυφούμε πίσω από προσωπεία. Όπως μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος κι ας μην έβαλε γκολ. Επίσης, μάρτυρας μας το ταμπλό, ο Ολυμπιακός πέταξε τρία τεμάχια σε 4 λεπτά. Τέσσερα λεπτά μπάλα και τρία γκολ. Αλλά βέβαια, αυτό έγινε επειδή υπήρχε δόλος στην μη υπόδειξη οφσάιντ. Λες και ο Ολυμπιακός χρειάστηκε αυτό για να νικήσει. Λόγια δικά τους είναι πως αν έχεις σωστή ομάδα, ρίχνεις τέσσερα και αστους να λένε και για ένα γκολ που δεν έπερεπε να μετρήσει. Δικά τους λόγια. Εδώ όμως δεν μας συμφέρουν και τα φέρνουμε κωλοτούμπα με την γνωστή ικανότητα. Λες και ο Ολυμπιακός δεν θα έβαζε τρία γκολ έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι! Με την Κέρκυρα το γκρέμισμα του Καρντόζο, τσιμουδιά! Το πέναλτι σήμερα στον Ιντέγε τσιμουδιά. Ανθρώπινα λάθη, βέβαια! Αν είχε γίνει ένα παρόμοιο στην Συμμαχία (πες αλεύρι) θα είχαμε τριήμερη εθνική γκρίνια και τα σέα και τα μεα

Βέβαια. Δόλος πάντα σε ότι αφορά τα του Ολυμπιακού. Ενώ το πέναλτι που δεν δόθηκε χθες στην Κέρκυρα ή τα λοιπα… φαλτσοσφυρίγματα που έχει πάρει υπέρ της η Συμμαχία (πες αλεύρι) είναι ανθρώπινα λάθη. Οι επόπτες κάνουν ανθρώπινα λάθη μόνο στα παιχνίδια που δεν παίζει ο Ολυμπιακός. Άμα παίζει ο Ολυμπιακός είναι δόλος.

Να δούμε λίγο την αλήθεια κατάματα;

Μήπως υπάρχει κάπου αλλού ο δόλος για τον οποίο μας πρήζουν καθημερινά…. μας πρήζουν γενικά; Φυσικά και υπάρχει και είναι μεγάλη μερίδα εκείνων που το έχουν πάρει πρέφα. Το παραμυθάκι όσο ωραίο και να είναι κάποτε τελειώνει. Όταν κάνεις γκέλες και όταν σου παίρνει βαθμό και η κουτσή Μαρία (έτσι χαρακτήρισαν πολλοί την Κέρκυρα μετά το Χ με τον Ολυμπιακό) τότε θα πρέπει να ρίξεις τις μάσκες και να κάνεις και μία αυτοκριτική. Ναι. Αυτός είναι ο πραγματικός δόλος. Να προβαίνεις σε πράξεις εσκεμμένες προκειμένου να καλύψεις την δική σου γύμνια και ανικανότητα. Για αυτό και στον τίτλο βγάλαμε νικητή τον δόλο. Τον πραγματικό δόλο. Είναι βαριά η καλογερική αλλά δεν γίνεται να κρύβεσαι πάντα πίσω από το δάχτυλο σου! Κάποια στιγμή θα βλέπεις και άδειες εξέδρες από οργανωμένους. Οι οποίοι δεν τις άφησαν άδειες διότι ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ από θέση οφσάιντ. Τις άδειασαν γιατί γνωρίζουν πως και η κοροϊδία έχει τα όρια της. Όσο για το “ψεύτες και κλέφτες”, μάλλον αλλού πρέπει να αναζητηθούν! Ψεύτες, κλέφτες και καταχραστές ελπίδων που ολοκληρώνονται με τις… απονομές Ιούλιο μήνα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button