ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δώσε ένα τέλος να αρμόζει!

Με στόχο να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες φετινές του υποχρεώσεις ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό (19:00, NS2). 

 

Το καλύτερο δυνατό τελείωμα μία αρκετά ταραχώδη σεζόν , η οποία ωστόσο, τον βρήκε να κατακτά το πρωτάθλημα για έβδομη συνεχόμενη σεζόν και 44η στη ένδοξη ιστορία του, θα επιδιώξει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλκό (19:00, NS2)

Oι πρωταθλητές Ελλάδας επισκέπτονται το Αγρίνιο στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής και θέλουν να δώσουν την τελευταία γλυκιά εντύπωση, ώστε να επιβεβαιώσουν παράλληλα τη διαφορά που τους χωρίζει από τους υποτιθέμενους ανταγωνιστές τους.

Ο Θρύλος να επιδιώξει να πετύχει μία εμφατική νικη που θα συνδυαστεί με άφθονο θέαμα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Τάκης Λεμονής δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κώστα Φοροτύνη, του τιμωρημένου Σεμπά, αλλά και του Μάνουελ Ντα Κόστα, προτίθεται να παρατάξει σχήμα με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό, Βιάνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button