ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δίπλα στα παιδιά της Καλλιθέας (Video)

yorg0073

Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με την UNICEF πρωτοστάτησαν στον εμβολιασμό των παιδιών του Δήμου Καλλιθέας.

Η χώρα μας, βρίσκεται σε πολύ δύσκολή οικονομική κατάσταση, πράγμα που αφήνει αρκετό μέρος του πληθυσμού της χώρας, ακόμη και χωρίς φάρμακα. Αρκετά παιδάκια χωρίς εμβόλιο, με τους γονείς τους, να μην μπορούν να καλύψουν τα έξοδα.

Ο Ολυμπιακός και η UNICEF όμως συνεχίζουν την έντονη κοινωνική δράση τους και τις προσφορές αγάπης και βοήθειας στους συνανθρώπους μας, βοηθώντας σημαντικά, στο να κάνουν εκατομμύρια παιδιά τα εμβόλια που είναι σημαντικά για την υγεία τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Καλλιθέα, το πρωί της Πέμπτης, στο Κέντρο Υγείας του Δήμου, όπου έδωσαν το παρών, πολλά παιδιά με τις οικογένειές τους.

Για τους εμβολιασμούς μίλησε η κα. Βερούσκα Γεωργαντή (υπεύθυνη από πλευράς Ολυμπιακού, για τη συνεργασία με την UNICEF): «Βρισκόμαστε σήμερα στον Δήμο Καλλιθέας για να συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε με την UNICEF για να εμβολιάσουμε παιδιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2013, ως ΠΑΕ Ολυμπιακός, είμαστε ο μεγαλύτερος δωρητής στην παγκόσμια καμπάνια εμβολιασμών της UNICEF 100% Campaign. Έχουμε ήδη εμβολιάσει πάνω από 1 εκατ. παιδιά και ευελπιστούμε ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα ξεπεράσουμε τα 3 εκατ. μωρά. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που ήρθαν σήμερα εδώ με τις οικογένειές τους να είναι δυνατά και γερά και εμείς θα συνεχίσουμε, παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεση του Προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να είμαστε πάντα κοντά σε όλα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».

Η κα. Σοφία Τζιτζίκου (πρόεδρος της UNICEF), τόνισε: «Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρούμε, ως Εθνική Επιτροπή UNICEF, ότι η συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σημαντική. Έχει μετρήσιμα αποτελέσματα. Η πράξη αποδεικνύει αυτά που λέμε. Είμαστε εδώ σήμερα, στον Δήμο Καλλιθέας, σε μια δράση από κοινού με τον Ολυμπιακό. Είναι δράση για τον εμβολιασμό παιδιών που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση, λόγω και της κρίσης, σε ανάλογες υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την υγεία και κατ’ επέκταση της ζωή τους. Θεωρούμε ότι είναι μια δράση που ενισχύει και τον κοινωνικό ιστό και την αλληλεγγύη. Είναι πολύ σημαντικό που το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της χώρας, με χιλιάδες φιλάθλους, εκπροσωπείται και δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους σε συνεργασία με την UNICEF. Είναι εξαιρετικές οι δομές του Δήμου Καλλιθέας και γι’ αυτό πραγματοποιείται εδώ ο εμβολιασμός από τους υγειονομικούς του. Θέλω τέλος να πω ότι πραγματικά ευχαριστούμε τις δημοτικές αρχές και τις υπηρεσίες του Δήμου, και φυσικά τον Ολυμπιακό, που έχουν συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα τόσο καλό αποτέλεσμα».

Επίσης, ο κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος (διευθυντής επικοινωνίας Εταιρικής επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός) είπε: «Συνεχίζουμε το πολύ σημαντικό έργο που έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε μαζί με την UNICEF για τα παιδιά του κόσμου αλλά και της Ελλάδας. Βρισκόμαστε σήμερα στην Καλλιθέα για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Επί 365 μέρες τον χρόνο η Ολυμπιακή οικογένεια, κατόπιν εντολής του ηγέτη της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, προσφέρει στη χώρα και στα παιδιά του κόσμου. Η συνεργασία αυτή είναι πολύ σημαντική. Συνεχίζεται το έργο της και έχουμε φτάσει σε πολύ σημαντικά νούμερα. Εκατομμύρια εμβολιασμοί γίνονται ανά τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα όπως βλέπετε. Ελπίζουμε αυτό το έργο να βρει μιμητές κι αλλού ώστε η προσφορά να είναι μεγάλη και από άλλους οργανισμούς, πέραν των δικών μας, ώστε κανένα παιδιά να μην έχει πρόβλημα στον κόσμο που είναι στόχος της UNICEF αλλά και του Ολυμπιακού».

Τέλος, δηλώσεις έκανε και ο κ. Ηλίας Λυμπέρης (γενικός διευθυντής της UNICEF Ελλάδας): «Βρισκόμαστε σήμερα στην Καλλιθέα συνεχίζοντας μια μεγάλη προσπάθεια που αρχίσαμε με τον Ολυμπιακό ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς στην ανοσοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Μαζί με τις δομές του Δήμου Καλλιθέας και τον Ολυμπιακό, είμαστε εδώ που εμβολιάζονται παιδιά ώστε να προστατευθούν από ασθένειες που απειλούν την υγεία και την ανάπτυξή τους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στην Ελλάδα καθώς και όλο τον κόσμο με τη βοήθεια του Ολυμπιακού και των φίλων του αλλά και όλων όσοι θέλουν να συμβάλλουν στο έργο της UNICEF».

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close