ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίπλα στο Ιατρικό Κέντρο Πειραιώς(Video)

Ο Ολυμπιακός είναι πάντοτε παρών, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα προσφοράς στον συνάνθρωπο, δίνοντας διαρκώς την κατεύθυνση προς την αλληλεγγύη και την υποστήριξη όσων το χρειάζονται. Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς, με πρωτεργάτη τον Δρ. Νικόλαο Πλατανησιώτη, διοργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής 30/12, δωρεάν «Παράσταση Αγάπης» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς. Ο Ολυμπιακός ήταν παρών!

Η «Παράσταση Αγάπης», με το θεατρικό «Ο Μικρός Αμαντέους», είχε ως στόχο τη στήριξη των παιδιών, οικογενειών ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Πειραιά. Της πόλης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Περισσότερα από 200 παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση και διασκέδασαν, μαζί με τους γονείς τους. Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν εκεί, δια του Διευθυντή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Δομένικου Μασούλα, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά, βάζοντας μεγάλα χαμόγελα στα αθώα πρόσωπά τους!

Ο κ. Μαρινάκης έχει τονίσει πολλάκις ότι τα παιδιά είναι το μέλλον αυτής της χώρας. Στόχος του ιδίου, όπως και της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολικά, είναι η υποστήριξη των παιδιών, με κάθε τρόπο, ώστε να μεγαλώνουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον, με προοπτική για τη ζωή και, πάνω από όλα, αγάπη! Παρών ήταν και ο κ. Γιάννης Μώραλης, αφού ο Δήμος Πειραιώς είχε υπό την αιγίδα του τη διοργάνωση της «Παράστασης Αγάπης». «Χρειαζόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες. Έχω πει πολλές φορές ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι εκείνο που και η πόλη και η χώρα, συνολικά, χρειάζονται. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα παρών», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μώραλης.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πάντοτε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του Πειραιά, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες. Να ευχηθώ ξανά καλή χρονιά σε όλους και θέλω να μεταφέρω τις ευχές του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για υγεία», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μασούλας. Τέλος, ο κ. Πλατανησιώτης, τόνισε: «Θέλαμε να κάνουν γιορτές τα παιδιά οικογενειών, ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης του Πειραιά, με το καλύτερο δώρο. Μία παράσταση, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πολλά δώρα, για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button