Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δίνουν απαντήσεις

Ακουσαν πολλά, αλλά δίνουν τις απαντήσεις τους μέσα στο γήπεδο, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολύ δουλειά . Ο λόγος για τους  Φιγκέιρας-Σεμπά και Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος άκουσε πολλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Ισως όχι άδικα, μιας και ήταν ασορτί με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Πολλοί έλεγαν ότι θα αποχωρήσει μαζί με τον Βίκτορ, ως θύμα των πολλών αλλαγών  που έρχονταν.

Με τον ερχομό του Μπέντο, όμως, τα πάντα άλλαξαν. Λες και κάποιος του άλλαξε το τσιπάκι και τα πάντα άλλαξαν.  Ο Φιγκέιρας βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς και έγινε  έναν πραγματικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή του.

Για τον Σεμπά  τα έχουμε ξαναγράψει. Του οφείλουμε μία μεγάλη συγνώμη.  Για ένα προπονητή, όπως ο Μπέντο, που σέβεται τα “εργαλεία” ο Βραζιλιάνος  είναι  ότι  ακριβώς  πρέπει . Βοηθάει αμυντικά-επιθετικά ,παίζει για την ομάδα.  Δεν είναι ανάγκη να κάνουν όλοι ντρίπλες,τακουνάκια, Ραμπόνες.

Οσο για τον Καρντόσο, κάποιοι φαγώθηκαν ότι δεν κάνει ,είναι παλαίμαχος και άλλες χαζομάρες made in greece. Τέτοιος Born to be scorer έχει να περάσει από την εποχή Ντάρκο ή  Πάντελιτς.  Ο Παραγουανός έχει  βρεί τα πατήματα του και σταδιακά θα γίνεται καλύτερος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button