ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοσιεύματα για Βέλλιο και Αντερλάν Σάντος

Τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με  διάφορους ποδοσφαιριστές συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς και μάλιστα κάποιες από αυτές προχωράνε και σε λεπτομέρειες. Αντερλάν Σάντος για την άμυνα και Βέλλιος για την επίθεση. 

Στο θέμα του Σάντος, η  εφημερίδα Las Provincias αλλά και πολλά Ισπανικά μέσα, ανέφεραν ότι η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και  Βαλένθια  είναι κοντά και  θα έχει να κάνει είτε με αγορά του παίκτη, είτε με δανεισμό, που θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς από τους Πειραιώτες.Στο παιχνίδι της απόκτησης του είχε μπεί και η Σάο Πάολο, αλλά φαίνεται ότι η προοπτική της Βραζιλίας δεν συγκινεί τον παίκτη, αλλά ούτε και την Βαλένθια. Με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Βέλλιος, από την άλλη, σύμφωνα με καταιγισμό δημοσιευμάτων, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να “τελειώσει” το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό απο τη Νότιγχαμ . Μάλιστα η Nottingham Post αναφέρει ότι ο Βέλλιος δεν βρίσκεται στην Αγγλία για τις πρώτες προπονήσεις εν όψιε νέας σεζόν, ποστάροντας και μία φωτό του στο Instagram και επικαλούμενη ελληνικές πηγές κάνει λόγο για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα, θυμίζουμε τα τουρκικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να προσεγγίζει τον Φερναντάο της  Φενέρ  και για τα οποία έχετε ενημερωθεί χτές

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button