ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημήτρη γερά πάρε τους τα λεφτά!

Τρομερό! Η ΑΕΚ κάνει εγκαίνια για το νέο της γήπεδο στις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι αποφάσισε να εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια. Λοιπόν, με τιμή 21 ευρώ. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι δεν ισχύουν τα διαρκείας. Ακόμη δεν θα εκδώσει προσκλήσεις για την εκδήλωση. Δημήτρη γερά πάρε τους τα λεφτά.

Πάρε τους τα λεφτά

Αλλά το ωραίο της υπόθεσης είναι πώς φωνές και αντιδράσεις δεν υπάρχουν. Μάλλον είναι πολύ large οι οπαδοί της ΑΕΚ. Αν και πλήρωσαν για διαρκείας περισσότεροι από 20.000 χιλιάδες. Όμως, η ομάδα τους έδωσε δύο ματς στη Ριζούπολη. Συνεπώς έχουν χάσει αρκετοί αυτά τα ματς που ήταν μέσα στην τιμή των διαρκείας. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσουν για να είναι παρόντες στα εγκαίνια. Όχι μόνο δεν υπάρχει αντίδραση αλλά ούτε φωνές, ούτε λέξη! Λες και δεν έγινε κάτι! Δημήτρη γερά πάρε τους τα λεφτά.

Στο… παντελόνι του!

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της πάνω από 650.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί για… συμβολικούς λόγους! Θα τα… παντελονιάσει, αλλά δεν τους απασχολεί. Βέβαια, το καλοκαίρι υπήρχαν παράπονα για τις «τσιμπημένες» τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Όμως τώρα… μούγκα. Θα πληρώσουν 21 ευρώ για να πάρουν «συλλεκτικά» εισιτήρια. Υπό τον όρο να τα φυλάξουν. Πράγματι δεν θα δώσουν 3, 5 ή 10 ευρώ ως «συμβολική» τιμή, αλλά 21! Με το… επιχείρημα πώς είναι «ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο»! Όντως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button