ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δικαστικοί μπελάδες για Παππά και Βασιλειάδη

Μπορεί κάποιοι να το είχαν ξεχάσει ωστόσο η μηνυτήρια αναφορά του Σάββα Θεοδωρίδη  αναφορικά με τα ευτράπελα που είχαν συμβεί με τη χρήση Var  στο παιχνίδι Βόλος -Ολυμπιακός φέρνει εξελίξεις!

Οπως έγινε γνωστό μετά από αίτημα του εισαγγελέα η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα .

Κάπως έτσι  ζητείται άρση της ασυλίας των δυο Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ(Παππά και Βασιλειάδη) , λόγω του VAR. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, αλλά και ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, καλούνται να ελεγχθούν, σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας κατά συναυτουργία.

Στη μήνυση του ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει έρευνα και για τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος του δημοσίου και της ΕΠΟ. Συνολικά, με είδηση που έγινε γνωστή στις 15 Ιανουαρίου, αυτή περιλαμβάνει 16 άτομα.

Σε αυτή βρίσκονται οπρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος και ο αρχιδιαιτητής Μέλο Περέιρα,καθώς και οι  Λιφ Λίντμπεργκ (μέλος της ΚΕΔ), Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν (μέλος της ΚΕΔ), Κουκουλάκης Μιχαήλ (μέλος της ΚΕΔ – υπεύθυνος VAR), Χολέβας Αλέξανδρος (υπεύθυνος VAR), Φούσεκ Πέτερ (ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας FIFA), Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (διαιτητής), Ευαγγέλου Αγγελος (διαιτητής), Φωτιάς Βασίλειος (διαιτητής), Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης (διαιτητής), Βασιλειάδης Γεώργιος (υφυπουργός Αθλητισμού περιόδου από Νοέμβριο 2016 έως Ιούλιο 2019, δικηγόρος και πολιτικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων), Παππάς Νικόλαος (υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και τηλεπικοινωνιών, από Νοέμβριο 2016 έως Ιούλιο 2019), Σάββας Νικόλαος (βοηθός διαιτητής στον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός), Φίλος Δημήτριος (βοηθός διαιτητής στο0ν αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός), Φωτόπουλος Ανδρέας (βοηθός διαιτητής VAR στον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button