ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διέψευσε τα περί… μετάθεσης της σεζόν η Ευρωλίγκα

Καμία πρόθεση να διακοπεί και να συνεχιστεί η σεζόν τον Φεβρουάριο δεν έχει η διοργανώτρια αρχή.

Από το πρωί, πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Ευρωλίγκα στην προσεχή τηλεδιάσκεψη με τις εθνικές λίγκες την Πέμπτη (5/11) να ζητά την συνεργασία τους ώστε να συμπτυχτούν τα πρωταθλήματα με παράλληλα διακοπή της διοργάνωσης μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο στόχος, είναι να αποφευχθούν οι μετακινήσεις για τους επόμενους τρεις μήνες και να προστατευθούν οι ομάδες, μέχρι να περάσει και αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Πάντα λοιπόν οι πληροφορίες που διαψεύστηκαν άμεσα από την Ευρωλίγκα, ανέφεραν πως οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα διακόπτονταν και θα άρχιζαν ξανά τον Φεβρουάριο με άλλο τρόπο διεξαγωγής (format). Αν βέβαια συμφωνούσαν και τα πρωταθλήματα με την FIBA.

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της, Έντουαρντ Σκοτ, πάντως σχολίασε:

«Ως μέρος των τακτικών δραστηριοτήτων της, η EuroLeague πραγματοποιεί συχνές συνομιλίες, ομάδες εργασίας και συναντήσεις με πολλούς ενδιαφερόμενους.

Προκειμένου να αποφευχθούν λανθασμένες φήμες, κλήθηκε η τηλεδιάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα με τα εγχώρια πρωταθλήματα, έχοντας ως στόχο να μοιραστούμε και να συντονίσουμε πληροφορίες με τις ομάδες που παίρνουν μέρος στην EuroLeague και στο EuroCup, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Δεν υπάρχει πλάνο για εναλλακτικό format της διοργάνωσης όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button