ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαθέσιμα σήμερα τα διαρκείας και τα εισιτήρια με τη Λουντογκόρετς

Συνεχίζεται κανονικά η διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της Τρίτης 3 Αυγούστου. Ως τις 17:00 τα πρώτα, ως τις 20:00 αυτά για το αποψινό ματς.

Ημέρα αγώνα σήμερα, αλλά θα συνεχιστεί κανονικά τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας όσο και των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, στην οποία αναμένεται περισσότερος κόσμος, συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Νέφτσι Μπακού.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και την Τρίτη (3/8), ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, ενώ έως τις 20:00 θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λουντογκόρετς.

Όσο περνούν οι ημέρες παραλαμβάνονται και ενεργοποιούνται τα εισιτήρια διαρκείας από τους φίλους του Ολυμπιακού που αποκτούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά που προβλέπονται για την έκδοση τους (είτε πλήρους εμβολιασμού, με την παρέλευση των 14 ημερών από τη 2η δόση, είτε νόσησης).

Ο κόσμος του Θρύλου, εξακολουθεί να στηρίζει ηθικά και οικονομικά το σύλλογο, εν μέσω… καύσωνα και καλοκαιριών αδειών και η προσέλευσή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα αυξάνεται σταδιακά από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button