ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαμαρτυρία για τους οπαδούς και όχι…

Στην αρχή του αγώνα είδαμε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων σε μια διαμαρτυρία συμπαράστασης για τους συναδέλφους τους των χαμηλότερων κατηγοριών που δεν έχουν ξεκινήσει τους αγώνες.

Βέβαια θα περιμέναμε να δούμε μια ανάλογη κίνηση και για τους οπαδούς που στερούνται την φυσική τους παρουσία στις κερκίδες. Όλη την χρονιά πονάει αλλά σήμερα περισσότερο… Έχουμε γράψει αρκετές φορές για τον κόσμο που απέχει από τα γήπεδα εξαιτίας της πανδημίας. Σε κάθε αγώνα είναι δύσκολο, ειδικά για μια μερίδα ανθρώπων που έχουν ταυτίσει την ζωή τους με την κερκίδα. Μια μερίδα ανθρώπων που έχουν βάλει την κοινωνική τους ζωή σε δεύτερη μοίρα. Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν από καύσωνα ή από χιόνια…Για ανθρώπους από αυτούς που λέμε «παντού και πάντα». Σήμερα που ο ναός, όπως τον αποκαλούμε, φιλοξενεί το ντέρμπι των αιώνιων τους καταλαβαίνουμε και πονάμε και εμείς μαζί τους.

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι υπομονή στο κακό που μας βρήκε και καλή επάνοδο στις θέσεις τους. Τα βίντεο που ακολουθούν είναι αφιερωμένα στον πύρινο λαό του Θρύλου!Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button