ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Δεν φτάνουν ΜΟΝΟ Σπανούλης και Πρίντεζης για να πας Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός “κλείδωσε” την τετράδα και περιμένει να δεί ποια θέση θα πάριε και ποιον αντίπαλο θα έχει στα πλέι οφ. Ο κόσμος του θέλει το Ευρωπαικό, και ονειρεύεται Βελιγράδι ,αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα και χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση .Γιατί όπως έλεγε στο γνωστό τραγούδι του ο  Σάκης Ρουβάς, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Για να μπορέσει να πάει ο Ολυμπιακός Βελιγράδι ,θα πρέπει να αποκτήσει μία αγωνιστική ισορροπία. Θα πρέπει να έχει αυτό που λέει ο Σφαιρόπουλος “συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο”. Και όσο εκνευριστικό και αν ακούγεται στην επανάληψη του αυτό το πράγμα, είναι μία μεγάλη αλήθεια.

Φέτος, σε πολλά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έχει δείξει κάποια ανησυχητικά πράγματα. Είχε στην καμπούρα του μερικές τριαντάρες, εκεί όπου φαινόταν, από ένα σημείο και πέρα να αφήνει τα παιχνίδια, ενώ  σε κάποια άλλα, ενώ δείχνει ότι θα “καθαρίσει”  δίνει δικαιώματα. Οπως πχ με την Μπαρτσελόνα ή τώρα με την Εφές. Εκεί όπου χρειάστηκε όχι ο Αγιος Γεώργιος Πρίντεζης, αλλά ο Αγιος Βασίλης Σπανούλης  για πολλοστή φορά .

Για να μπορέσει η ομάδα να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα, θα πρέπει να βρει αυτή την ισορροπία προηγούμενων χρόνων και όχι όλα να τα περιμένουν πρώτα από τον Σπανούλη και μετά από τον Πρίντεζη.  Γουστάρω τον Παπαπέτρου  που στα τελευταία ματς κάνει Παπάδες, αλλά θα πρέπει να γίνε πιο σταθερός, θεωρώ ότι στα τελευταία ματς η απώλεια του Παπανικολάου στέρησε αό την ομάδα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομμάτι ενέργειας σε άμυνα και επίθεση.

Θέλω να δω τους Αμερικανούς να παίζουν σαν…Αμερικάνοι και όχι σαν ρολίστες  πολυτελείας..Θέλω να συνεχίσω να βλέπω τον Μιλουτίνοφ να καταπίνει τους αντίπαλους σέντερ και να δικαιώνει όταν έλεγα σε κάποιους φίλους, που έλεγαν σέντερ της πλάκας, τον Σέρβο..

Με λίγα λόγια για να πάει ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι δεν φτάνουν μόνο ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός ,αλλά και όλοι οι υπόλοιποι..Και βέβαια η ομάδα να μην υποτιμά ΚΑΝΕΝΑ. Είτε μέσα ,είτε έξω από το ΣΕΦ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button