ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν προπονήθηκε ξανά ο Βεζένκοφ

Όλα ανοικτά είναι αναφορικά με τη συμμετοχή του πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Παρασκευής. Διότι ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται στον δεξιό προσαγωγό. Δεν προπονήθηκε ξανά ο Βεζένκοφ.

Τα βλέμματα στον Βεζένκοφ

Ο 27χρονος άσος του Θρύλου έλειψε από το ματς πρωταθλήματος με την Καρδίτσα. Διότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Μιας και ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό. Το αποτέλεσμα είναι να ακολουθεί εδώ και λίγα 24ωρα πρόγραμμα αποθεραπείας. Καθώς ο στόχος του είναι να προλάβει το ματς της 30ής Δεκεμβρίου, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την υπόθεση αυτή. Ειδικότερα, δεν ξεκαθάρισε ακόμη αν θα προλάβει το ντέρμπι των «αιωνίων». Γιατί σήμερα δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων». Δεν προπονήθηκε ξανά ο Βεζένκοφ.

Τα βλέμματα ξανά στον Σάσα

Όπως πάνε τα πράγματα, ο Μπαρτζώκας θα περιμένει τον Βεζένκοφ ως την τελευταία στιγμή. Αλλά αυτή τη στιγμή το πλάνο είναι να ξεκουραστεί. Ειδικότερα, όμως, να μην επιβαρύνει καθόλου τον δεξιό προσαγωγό του. Εξάλλου, αυτό είναι το πλάνο της θεραπείας που ακολουθεί. Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, η παραμονή είναι πολύ σημαντική ημέρα. Καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση και την ετοιμότητα του 27χρονου φόργουορντ. Αν, όμως, δεν πάρει μέρος ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης, οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα περιοριστούν. Πάντως, την Τετάρτη δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button