ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έχει κάνει πίσω η Cosmote

Το συνδρομητικό κανάλι έχει κινηθεί νομικά και διεκδικεί αποζημίωση από την ΕΠΟ για την πρώτη αναβολή του τελικού του Κυπέλλου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός που θα μεταδώσει και τον τελικό «κυνηγά» την ομοσπονδία για διαφυγόντα κέρδη.

Θυμίζουμε πώς ο τελικός αρχικά επρόκειτο να γίνει στις 26 Ιουλίου. Αλλά μετά την άρνηση της αστυνομίας για τη Ριζούπολη, η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να τον αναβάλλει και να τον ορίσει εκ νέου, για τις 30 Αυγούστου. Όμως, από την Cosmote είχαν κάνει τις επαφές τους με διαφημιστικές εταιρείες για να κλείσουν διαφημίσεις για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Με το ενδιαφέρον να είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Όπως λένε από το συνδρομητικό κανάλι, ήταν το ματς που προσέλκυσε τη μεγαλύτερη διαφήμιση μέσα στο 2020 από αυτά που μεταδίδει. Η αναβολή τέλεσής του στις 26/7, είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν πολλές εμπορικές συμφωνίες. Με την εταιρεία να έχει σημαντικές απώλειες.

Έτσι κινήθηκε νομικά και διεκδικεί αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη από την ομοσπονδία. Μια υπόθεση που θα εκδικαστεί προσεχώς, αλλά είναι δεδομένο πώς η Cosmote δεν θα κάνει πίσω και δεν θα παρατήσει αυτή την υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button