ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο εμφατικό 0-3 επί της Μλάντοστ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.
Σε παράσταης για ένα ρόλο μετέτρεψε ένας εκπληκτικός Ολυμπιακός την εκτός έδρας αναμέτρησή του απέναντις την Μλάντοστ,την οποία υπέταξε εύκολα με 3-0 σετ μέσα σε μία… ώρα και ουσιαστικά … καθάρισε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι την πρόκρισή του στον δεύτερο πρκρματικό γύρο τουChampions League

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα στο παιχνίδι μας και είναι χαρακτηριστικό ότι κάναμε πολύ λίγα λάθη ενώ πιέσαμε τον αντίπαλό μας. Σίγουρα ξέρουμε ότι είμαστε ανώτεροι ομάδα από την Μλάντοστ, αλλά κρατάμε τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που δείξαμε σήμερα.
Μέσα από αυτά τα ματς στο ξεκίνημα της χρονιάς χτίζουμε την ομοιογένεια και την αυτοπεποίθηση της ομάδας και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε πιο βελτιωμένοι από το προηγούμενο. Όλα τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής, εκτός από τον Κασαμπαλή που είχε ένα μικροπρόβλημα και προφυλάχθηκε και έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έδειξαν. Κάθε νίκη εκτός συνόρων είναι σημαντική και για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button